Ανακοινώσεις 2018

Φίλες και φίλοι,
Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τις εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε και αυτό το καλοκαίρι στην κοινότητα μας. Μετά την επιτυχία των εκδηλώσεων των προηγούμενων χρόνων, το Κοινοτικό Συμβούλιο σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αποδήμων αποφάσισε και φέτος τη διοργάνωση σειράς εκδηλώσεων. Αποφασίστηκε λοιπόν η διοργάνωση του << Πολιτιστικού Καλοκαιριού Υπαίθρου>> για το 2018. Οι εκδηλώσεις μας θα περιλαμβάνουν θέατρο, Μουσική, Χορό και Διασκέδαση πάντοτε μέσα από την παράδοση. Μέσα στο όμορφο καλοκαιρινό περιβάλλον της νέας πλατείας μας, παρακαλούμε όλους εσάς αυτό το καλοκαίρι στο χωριό μας και στις εκδηλώσεις μας.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
-Παρασκευή 13 Ιουλίου 8:30 μ.μ: Θεατρική παράσταση << Σατιρικό θέατρο: O Γιάννης τζαι ο Δεσπότης>>
-Σάββατο 21 Ιουλίου 5:00 μ.μ: Αιμοδοσία εις μνήμη του νεαρού αποδήμου Κωνσταντίνου Αναστάση.
-Κυριακή 5 Αυγούστου 8:30 μ.μ : 44ο ετήσιο μνημόσυνο ήρωα Ανδρέα Μιχαηλίδη. Επιμνημόσυνο λόγο από τον Αρχηγό της Αστυνομίας κ. Ζαχαρία Χρυσοστόμου.
-Παρασκευή 17 Αυγούστου 8:30 μ.μ: 27ο Ετήσιο Φεστιβάλ << Τα Αρκάδια: Το αρκίνημα του Τρίγους>> Moυσική με την ορχήστρα << Διαχρονικό χορός, γλέντι, φαγητό και ρέσι € 10.
-Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 15:00: 12ος Αγώνας δρόμου με το Σωματείο Περικλής Δημητρίου. Εις μνήμην των Μαραθωνοδρόμων αποδήμων Καλλεπιτών Περικλή Δημητρίου και Πολύβιου Νεοφύτου.

b